tirsdag 25. januar 2011

Hoi hoi!


Jahh.. så var det dags for litt oppdatering igjen. Etter øde Salto dro vi omsider nedover til Montevideo, hovedstaden i Uruguay, en storby med ca 1,5 mill innbyggere. Detta er vel den koseligste storbyen vi har vært i, med mange små gågater. Etter noen regnfulle timer dukka sola opp og hele gruppa leide seg noen gamle sykler som vi sykla på langs stranda. Utrolig herlig! Senere bar det på pub som inkluderte drinker, 60-tallsmusikk og en veldig dårlig, ensom tangodanser. . 

Dagen etter var vel en typisk hviledag. Vi tok med oss litt snacks og badetøyet og tusla ned til stranda. Vi følte oss som noen skikkelig filmstjerner, for rundt oss sto det masse vakter pga en filminnspilling. Vi fikk dem til og med til å holde øye med tingene våre når vi badet. Kanskje vi tok oss litt vel til rette?:) Vel, 5 timer og 2 stk brente rumpeballer senere, tusla vi hjem til hotellet igjen.

Dagen etter dro vi til Colonia, en veldig liten og koselig by.


 en koselig resturanteier som spanderte vin.

Så var det på tide å ta ferja til Argentina. Vel, vi kom oss ned på terminalen der vi ble splitta fordi det ikke var nok plass til hele gruppa. Så mens Marte dro videre med båt, ble (jeg) Hedda sittende igjen med resten. Resten besto av to gretne new zealendere, en pissur Guide, en tysk hypokonder man ikke sett maken til (ja, jeg tror faktisk hu var døende. . ) og ei stressa jente med shoppingproblemer. Men underholdende, det var det. Når vi først er inne på underholdning, var det tango på kvelden i Buenos Aires, hvor vi lærte å danse tango, og så på tangoshow senere. Utrolig morsomt å danse tango, selvom alt ikke ser like lekkert ut. 
 tangokurs

 . . og tangoshow


De resterende dagene i Buenos Aires gikk med til å finne et sted å sove, shoppe, spise god mat og møte nye folk.
 SHOPPING!! 

Vi dro på et utested kalt Human, med 3000 (!!) mennesker. Og ikke nok med det, det var en gay-pub. Utrolig artig!:D 
 Human

 


Idag er det siste dagen på hostellet Milhouse. Veldig fint sted med massevis av ungdommer og sosiale "happeninger". En fin slutt på en knallbra tur. Vi drar til Afrika i morgen, så vi gleder oss VELDIG til det!!  Ha det gøy, folkens, vi preikes:)

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Prøver igjen :-) Takk for flotte bilder og oppdatering! Du skriver morsomt og godt Hedda :) klem til jentene fra mamman til Marte

    SvarSlett
  3. Håper dere koser dere masse jenter, gleder meg til å lese videre!!
    Klem fra kristin : )

    SvarSlett